ΤHE HUB CAFΕ

Από τη Λεμεσό τώρα και στη Λευκωσία

Ένα καφέ για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιοδήποτε σκοπό

Το HUB CAFE μας  ενθουσίασε με το πέρασμα μόνο από έξω  , όπως γνωρίζεις κάποιον άνθρωπο και σου κάνει θετική εντύπωση από τα πρώτα μόλις λεπτά. ‘Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να βρεθούμε εκεί για καφέ και άραγμα κάτι που θα συστήναμε ανεπιφύλακτα.  Ένας χώρος παρεΐστικος για οποιαδήποτε ώρα και συνάμα ιδανικός για εργασία  αν είσαι φοιτητής και όχι μόνο , όμορφα διακοσμημένος σου δημιουργεί άμεσα μια ζεστασιά σαν να μπήκες μόλις στο σπίτι σου.
Η ποικιλία των ροφημάτων αρκετή για όλα τα γούστα με δυνατούς και ελαφριούς καφέδες, χυμούς και smoothies με επιλογές σε sandwich, σαλάτες και αλμυρά να συμπληρώνουν ένα καλοφτιαγμένο μενού  σε προσιτές τιμές. Φιλική και άμεση εξυπηρέτηση από τη κοπέλα στο ταμείο, έτοιμη να απαντήσει σε κάθε ερώτημα μας με έκδηλη διάθεση εξυπηρέτησης.

Ξεχωρίσαμε και θα επιστρέψουμε για να δοκιμάσουμε τα fitness exclusive drinks τους και κατά προτίμηση το Banusli (μπανάνα, μούσλι , γάλα καρύδας και μέλι) καθώς και το superfood smoothie  (με mix berries, μπανάνα και μέλι ) και από τα healthy desserts το protein cheesecake και το superfood chocolate muffin καθώς και διάφορα άλλα.

θα το βρείτε ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι τα μεσάνυκτα και με υπηρεσία delivery

Δ-Π : 07:00 – 00 – Σ – 07:30 – 00:00 ΚΑΙ Κ : 08:00 – 00:00

28ης Οκτωμβρίου 52α, Εγκωμη, Λευκωσία – Τηλ: +35722771000