Site logo

Τσουρεκάκι κάστανο από Terkenlis

Είναι κάποια εδέσματα σ’αυτό τον κόσμο που με κάνουν να αισθάνομαι όταν τα τρώω πιο ευτυχισμένη χωρίς αυτό να λέγεται κοιλιοδουλεία ή φυγή στο φαγητό αλλά ικανοποίηση και συνάμα εκτίμηση μιας απόλαυσης όπως ειναι ένα πιάτο με καλό φαγητό ή ένα γλυκό.

Τα ζαχαροπλαστεία Τerkenlis τα γνωρίσαμε στη Θεσσαλονίκη γιατι ως γνήσια Κύπρια φοιτήτρια το έφερα το πακετάκι μου με τριγωνάκια και τσουρέκια πολλές φορές κατά την επιστροφή μου για διακοπές στη νήσο Κύπρο . Πλεον δε χρειάζεται να περιμένουμε ταξίδι στην Ελλάδα γιατί μπορούμε να τα γευτούμε ολόφρεσκα στο σπίτι μας ή στο πανέμορφο τους χώρο στην ‘Εγκωμη (επί της οδού 28ης Οκτωμβρίου στη Μακεδονίτισσα )

Εχω δοκιμάσει τα πλείστα προϊόντα του ζαχαροπλαστείου αυτού όμως η ειδική αυτή αφιέρωση γίνεται για το απόλυτο , το θεϊκό τσουρεκάκι  με γέμιση κάστανου – και επικάλυψη καλοφτιαγμένης άσπρης σοκολάτας ( θα το βρείτε σε μεγάλο και μικρό μέγεθος) . Θεωρώ το πάντρεμα του τσουρεκιού με τη γέμιση απο κάστανο και την επικάλυψη της άσπρης σοκολάτας  αρμονικό και απόλυτα ισορροπημένο, φτιαγμένο για να δώσει σε κάθε ουρανίσκο στιγμές μεγάλης απόλαυσης.

Αν λοιπόν αγαπάτε ελληνικό τσουρέκι (αφράτο που μένει φρέσκο για πολλές μέρες) και είστε λάτρεις της σοκολάτας το τσουρεκάκι αυτό είναι ένας πολύ καλος λόγος για μια στάση στο Terkenli στη Μακεδονίτισσα

Κατηγορίες