Site logo

ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΡΦΕΑΣ

To Καφεστιατόριο Ορφέας θα το αγαπήσετε παντός καιρού,  για τον άνετο εξωτερικό του χώρο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και για τον ζεστό του χώρο το χειμώνα.  Ο χώρος προσφέρεται για μικρές παρέες αλλά και για μεγάλες συναντήσεις και πάρτυ.   Με το καλωσόρισμα θα σας κερδίσει το χαμόγελο και η αμεσότητα της εξυπηρέτησης όλου του προσωπικού που γι αυτούς ο Ορφέας είναι λίγο πολύ η προέκταση του ίδιου του σπιτιού τους καθώς αποτελούν όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας .

Παραγγείλαμε σουβλάκια χοιρινό και κοτόπουλο και τα δύο κομμένα και ψημένα σωστά , τόσο όσο να λιώνουν αρμονικά στο στόμα αφήνοντας καλά κλεισμένη τη γεύση τους για εμάς συνοδευμένα από τέλειες σπιτικές τηγανιτές πατατούλες από αυτές που δεν μπορείς παρά να τις φας όλες! . Θα συστήναμε ιδιαιτέρως τις σιεφταλιές τους (ισως και οι καλύτερες που δοκιμάσαμε εδώ και πολύ καιρό ) φτιαγμένες όλες στη κουζίνα του εστιατορίου τυλιγμένες με μαεστρία και αγάπη με συνοδεία από καλό κυπριακό κρασί.

‘Εντεχνες ελληνικές βραδιές καθώς και ρεμπέτικες διοργανώνονται στο χώρο συχνά γι’αυτό καλό θα ήταν να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο facebook για να σιγουρευτείτε για την έγκαιρη κράτηση σας.

 

Εν κατακλείδι λοιπόν μια κράτηση αποτελεί προτεραιότητα και σίγουρα θα επιστρέφαμε για παρέα για να γευτούμε το κρεατομεζέ στο μεγαλείο του. 

Κατηγορίες