Γρήγορη κερασόπιττα που θα κάνετε ξανά και ξανά.
Υλικά :
-2 αυγά
-1 φλυντζάνι ζάχαρη
-1/2 φλυντζάνι γάλα (ή χυμό)
-1/2 φλυντζάνι σπορέλαιο
-2 φλυντζάνια αλέυρι Γ.Ο.Χ
-1/2 κουταλάκι του γλυκού Baking Powder
-1 βανίλια
-2 γεματούτσικες κουταλιές γιαούρτι
Οδηγίες εκτέλεσης:
-Ανακατεύουμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν, προσθέτουμε όλα τα υγρά και τέλος το Baking Powder και το αλεύρι.
-Βουτυρώνουμε το ταψάκι μας
-Τοποθετούμε το μίγμα στο ταψί και κατόπιν από πάνω τα κερασάκια μας (έχοντας αφαιρέσει τα κουκούτσια)
-Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου