Ιδέα εμπνευσμένη απο σχετικό βίντεο των αλλαντικών Γρηγορίου την οποία βρήκα εξαιρετική, εύκολη και προπαντώς γρήγορη για τα στενά χρονικά πλαίσια μιας κλασσικής καθημερινής ημέρας που οι 24 ώρες δεν ειναι ποτέ αρκετές!
Εν συντομία θα χρειαστείτε
-Αλουμινόχαρτο το οποίο θα χρειαστεί να λαδώσετε πριν μπει στο φούρνο
– wrap (το μέγεθος της αρεσκείας σας) και ποσότητα της αρεσκείας σας
– Το περιεχόμενο είναι καθαρά της δικής σας επιλογής . Μπορείτε να δοκιμάσετε γαλοπούλα ή ζαμπόν στην βάση και τυρί λιωμένο απο πάνω (είτε χαλούμμι ). Εμείς δοκιμάσαμε και γαλοπούλλα με κομμένο λουκάνικο.
-Το highlight του σνακ έρχεται στο τέλος με το αυγό το οποίο θα πρέπει να σπάσετε στο κέντρο του wrap και να το κρατήσετε στη μέση είτε του τυριού ή όποιου άλλου υλικού εσείς επιθυμείτε και κατόπιν να κλείσετε το wrap σε σχήμα φακέλου και να το τυλίξετε στο αλουμινόχαρτο για να ψηθεί στο φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα για 25 λεπτά)
-Ανυπομονούμε να το ξαναδοκιμάσουμε με πολλές άλλες παραλλαγές υλικών και μπαχάρια (αλάτι , πιπέρι, δύοσμο) πάντα με το αυγουλάκι στη μέση