Site logo

Ταβέρνα Grada

Η ταβέρνα Grada βρίσκεται στην Ορόκλινη, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, προσφέροντας στο κοινό της παραδοσιακή Κυπριακή κουζίνα με έμφαση κάθε περίοδο στις εποχιακές γεύσεις του τόπου μας. Ο σεφ και ιδιοκτήτης του μαγαζιού κος Νίκος με εμπειρία 40 ετών γνωρίζει πολύ καλά αυτό που κάνει στην οικογενειακή επιχείρηση του.

Τι τους χαρακτηρίζει; Το φιλικό περιβάλλον και σέρβις και φυσικά οι εύγεστοι μεζέδες τους των 50 πιάτων !

Το μαγαζί προσφέρει μεζέδες είτε μερίδες, από κρεατικά μέχρι ψαρικά, επίσης εποχιακά εδέσματα όπως αγρέλια, μανιτάρια, καραόλους και άλλα. Δοκιμάζοντας θα αναγνωρίσει κανείς τις γνήσιες πρώτες ύλες ντόπιας παραγωγής. Επιπλέον μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών Κυπριακών και Ελληνικών κρασιών θα συνοδεύσουν άρτια  το γεύμα σας.

Εμείς την επισκεφθήκαμε αρκετές φορές και είμαστε πάντα ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση όπως επίσης και από την ποιότητα του φαγητού. Δοκιμάσαμε τον πλούσιο κρεατομεζέ που περιλαμβάνει μία πληθώρα ορεκτικών, σαλατικά, 12 είδη κρεατικών από τα οποία 9 μαγειρεύονται στη σχάρα (χοιρινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο) και 3 είδη παραδοσιακών μαγειρευτών φαγητών όπως αφέλια, και καραόλοι. Ο μεζές ολοκληρώνεται με επιδόρπιο και φρούτο.

Ακόμα μπορείτε να βρείτε α λα καρτ πιάτα από τον σεφ όπως στέικ που πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσουμε στην επόμενη μας επίσκεψη.

Review: από Μαρία Ανδρέου (@foodaroundcy)

Κατηγορίες