Site logo

Λευκαρίτικο Κέντημα σε Μπισκότο

Η εκδρομή στα Λεύκαρα δεν θέλει και ιδιαίτερες συστάσεις είτε αν είσαι απο Λάρνακα είτε απο Λευκωσία λίγο πολύ όλοι θα την έχουμε κάνει αυτή την διαδρομή! Σε λιγότερο απο μία ώρα θα βρεθείτε λοιπόν από Λευκωσία στα Λεύκαρα και θα βολτάρετε όσο σας κρατάνε τα πόδια σας στα γραφικά σοκάκια του χωριού αφού η αλήθεια δεν χορταίνονται εύκολα! 

Στη πορεία επιβάλλεται η στάση απο τις κυρίες των Λευκάρων για να ακούσετε την τέχνη τους την οποία υπηρετούν με τόση ευλάβια και την ιστορία τους που δεν περνά απαρατήρητη. 

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για φαγητό και καφέ που χρειάζονται άρθρο από μόνα τους και μαγαζάκια για να φύγετε με ξεχωριστά εδέσματα. 

‘Ενα από αυτά και το μαγαζάκι της κυρίας Αφρόδιτης στο οποίο μεταξύ όλων των υπόλοιπων γλυκών εντοπίσαμε τα μπισκότα κόσμημα για το χωριό φτιαγμένα στο χέρι από την ίδια τη κυρία Αφροδίτη με την ομορφιά του κεντήματος να γεννιέται μέσα από ένα μπισκότο.

Ιδανική επιλογή για μπομπονιέρα ή κέρασμα θα τα βρείτε σε διάφορα χρώματα  (καφέ, γαλάζιο, πορτοκαλί και άλλα)  , μεγέθη (μικρό και μεγάλο ) καθώς και πακέτα.

Κυρία Αφροδίτη σας ευχόμαστε να ζήσετε πολλά χρόνια ακόμη και να περάσετε αυτή τη τέχνη σας και σε νεότερη γενιά για να μην σβήσει ποτέ!    

Lefkara Lace Biscuit 

Διεύθυνση : Λοίζου Χρ. Λοίζου 1 7700 Λεύκαρα, Κύπρος – τηλέφωνο : 99435279

Κατηγορίες