Site logo

Ταβερνά Φίλιππος

Το διαμαντάκι του Παλιού Στροβόλου

Ένα απάχικο ταβερνάκι με θεσπέσιες γεύσεις

To ταβερνάκι του Φίλιππου, θα το βρείτε σε κεντρική τοποθεσία του Παλιού Στροβόλου.  Προσφέρει εδώ και χρόνια, παραδοσιακό φαγητό σε μοναδικές γεύσεις και ποσότητες. Ο κύριος Φίλιππος ιδιοκτήτης και μάγειρας θα σε καλωσορίσει με το πηγαίο χαμόγελο του και θα σε φιλέψει με εξαίσιους μεζέδες στο ζεστό μαγαζί του.

Ο χώρος έχει πρόσφατα επεκταθεί αυξάνοντας τον αριθμό των πελατών που μπορεί να εξυπηρετήσει και με πρόνοια για εξωτερικό καλυμμένο χώρο για τους  «καπνιστές» και όχι μόνο .

Με ιδιαίτερη ποικιλία σε είδη σχάρας και λογικές τιμές σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες του ο Φίλιππος δεν θα απογοητεύσει και τον πλέον απαιτητικό κρεατοφαγα. ‘Αλλα εδέσματα όπως συκωτάκι, κολοκυθάκια με τα αυγά, ντομάτα με αυγά και καραόλοι με ντομάτα συμπληρώνουν με θεσπέσιο τρόπο το σύνολο των μεζέδων.

Το έχουμε επισκεφθεί επανειλημμένα και κάθε φορά επιβεβαιωνόμαστε για την σταθερότητα και αξιοπιστία του φαγητού και την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση που θα βρεί κανείς σε αυτό το μικρό διαμαντάκι στην καρδιά του Παλιού Στροβόλου.

Θα επιστρέψουμε όχι για σουβλάκι αλλά για το κλέφτικο ψημένο στο ξυλόφουρνο του κυρίου Φίλιππου .

θα το βρείτε ανοικτό καθημερινά εκτός Κυριακή από το μεσημέρι με ανοικτή  κουζίνα μέχρι και τις 23:00.

Κατηγορίες